Word lid

Menu


In het SBS6-programma Samen Sterk zie je wat DVN onder andere biedt als het gaat om bewegen bij diabetes. Meer weten over bewegen bij diabetes? Word dan lid!

Word lid

Sport en diabetes

Sport en bewegen hebben een goede invloed op je gezondheid in het algemeen en je diabetes in het bijzonder. Diabetesvereniging Nederland biedt via speciale sportscholen met oog voor diabetes de mogelijkheid te sporten in een sportomgeving met deskundige begeleiding afgestemd op jouw (diabetes)wensen. Wij streven naar een landelijke spreiding van aangesloten sportscholen. We zijn hiervoor in gesprek met verschillende sportscholen verspreid over het land.

Help mee en meld ook jouw sportschool aan voor dit sportieve initiatief! Neem hiervoor contact op met Angela de Rooij

Sportschool met oog voor diabetes


Ga direct naar het overzicht van sportscholen met oog voor diabetes!

Bij deze sportscholen profiteer je als lid van DVN uiteraard ook van ledenvoordeel. Vraag ernaar bij jouw sportschool.
 

Meer informatie

Stuur een e-mail naar Angela de Rooij.In het SBS6-programma Samen Sterk zie je wat DVN onder andere biedt als het gaat om bewegen bij diabetes. Meer weten over bewegen bij diabetes? Word dan lid!

Word lid


DVN-Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.