Word lid

Menu

Eenmalige gift

Met een eenmalige gift aan Diabetesvereniging Nederland ondersteun je ons werk. Ieder bedrag is van harte welkom. Mede door jouw bijdrage kan DVN strijden voor goede zorg en een goede kwaliteit van leven voor iedereen met diabetes.

Maak je eenmalige gift over via onze website doemeevoordiabetes.nl

Eenmalige gift aftrekbaar

Je eenmalige giften aan organisaties zijn fiscaal aftrekbaar als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Je ondersteunt een instelling die als ANBI geregistreerd is. DVN is dat.
  • Je ontvangt geen tegenprestatie voor de gift.
  • Je kunt schriftelijk aantonen dat je de gift hebt gedaan, bijvoorbeeld met een bankafschrift of kwitantie. Giften bij deur- en straatcollectes zijn dus niet aftrekbaar.
  • Het totaalbedrag van de giften is hoger dan het drempelbedrag dat voor jou geldt. Het drempelbedrag is 1% van je drempelinkomen, met een minimum van € 60,-. Giften boven het drempelbedrag mag je aftrekken.
  • Je trekt niet meer af dan 10% van je drempelinkomen.

De Belastingdienst geeft hierover meer informatie.

Word vriend

Geef je wel eens vaker een eenmalige, losse gift? Word dan vriend van DVN! Je geeft dan een structurele gift. Wij zijn daarmee enorm geholpen en het scheelt je administratief gedoe.

 



DVN-Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.