Word lid

Menu

Word vriend

Word vriend van Diabetesvereniging Nederland (DVN) en help ons met een structurele donatie. Jouw financiële bijdrage is voor ons van essentieel belang om ons werk te kunnen blijven uitvoeren. Iedereen kan vriend worden. Als je zelf diabetes hebt, maar zeker ook wanneer je partner, familie of vriend bent van iemand met diabetes.
 

Zelf bedrag bepalen

Doneer je een bedrag tot 25 euro per jaar? Dan ontvang je ons vriendenwelkomstpakket en een paar keer per jaar een digitale nieuwsbrief. Bij een jaarlijkse bijdrage vanaf 25 euro ontvang je daarnaast ook drie maal per jaar het Magazine Diabc.

NU VRIEND WORDEN
Je komt terecht op de beveiligde donatiepagina van DoeMeeVoorDiabetes.nlWanneer je ons structureel steunt, dan ben je Vriend. Je kunt ook een losse donatie doen, ga dan naar Doneer.

ANBI-keurmerk

Diabetesvereniging Nederland beschikt over het ANBI-keurmerk. Dit betekent dat de Belastingdienst ons heeft aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling. Giften aan DVN zijn daardoor meestal aftrekbaar. De Belastingdienst geeft hierover meer informatie.

 DVN-Nieuws

Uitgelicht

Wil je weten wat diabetes nou precies is en wat er eigenlijk in het lichaam gebeurt? Geen ingewikkelde medische termen, maar "eindelijk op een begrijpelijke manier uitgelegd"? Volg de cursus Leven met diabetes van de DiabetesSchool.